maanantai 25. huhtikuuta 2016

Paskaan voi astuaJoskus olen joutunut ihmettelemään retkeily varusteiden tuottajien vastuuta. Osa tuotteista ei kestä sekuntiakaan tosi toimissa. Tuottajien on pakko tietää, että tuottavat silkkaa paskaa. Ilmeisesti kaupallisessa maailmassa on tärkeintä vain myydä. On varmasti helppoa tehdä tilaus kiinanmarkkinoilta ja laittaa tuotteeseen oma logo., tosin itse en nimeäni kehtaisi moisiin tuotteisiin laittaa. Harmittaa vain niiden aloittelevien retkeilijöiden puolesta, jotka tietämättömyyttään astuvat paskaan:-).
Joskus 80-luvun lopulla varustin erästä retkikuntaa heidän ensimmäiselle vaellukselle ja ostimme ison kasan rinkkoja eräältä suomalaiselta brändiltä (nimi viittasi johonkin tunturiin). Yksikään matkaan lähteneistä rinkoista ei kestänyt viikon reissua toki oma huvinsa oli kun leikimme ihmemiestä, joka korjasi näitä käsiin hajoavia mukamas rinkkoja. Itse olen tuon kokemuksen jälkeen karttanut, kuin ruttoa tuota kyseistä merkkiä.3 kommenttia:

 1. Puhumattakaan mukavuudesta. Mä luulen että mulla on ollut saman tunturin nimisen merkin tekele selässä yhdellä parin viikon reissulla. Perunasäkki olis ollu selässä mukavampi. Kesti hajoamatta mutta hartiat oli kuralla. Eikä auttanut vaikka olis kuinka säätänyt. Hyvän saa kun ei osta huonoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on heikko:-) Kun halvalla sain;-), menin ja ihan ite ostin:-)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista