maanantai 12. tammikuuta 2015

Milloin älyn käyttö siirettiin kellolle

Lowepro Pro Trekker 450 AW on tehty sitä Lowepro Pro Trekker 450 AW on tehty sitä varten, että sillä voi kantaa painavat linssit:-). Joten pakkasin sen matkaan ja lähdin salaiselle kuntosalille. Reppu painoi noin 15 kiloa. Pakkasta oli mittarissa riittävästi, joten vaatteita piti pukea päälle, vaikka olin kävellen matkassa. Alkumatkasta huomasin yksi paita liikaa, joten laitoin sen reppuun. Jossakin välissä piti tankata. Vauhtia säätelin ruumiini viestien mukaan. Kuulin sykkeeni ja se tuntui hyvältä. Kehoni alkoi tottua pakkaseen ja se sääteli itseään sen mukaan. Kuntoni ei ollut hyvä, mutta kun kuunteli itseäni niin pärjäsin. Metsä hiljensi mieleni. Ihmettelin, kun muita ei näkynyt salilla;-). Ehkä heidän älykellonsa ei toiminut pakkasessa.

2 kommenttia:

  1. Mää aina ylipukeudun talvella, ku lähen ulos. Sormiatosin aina palelee ja joskus myös varpaita. Muuten kuljen hiki päässä :).

    VastaaPoista
  2. Taito laji tuo pukeutuminen:-). Toki sen olen oppinut, että toiset palelee helpommin, kuin toiset. Sormien palelua tosin kestää paremmin, jos muuten kone on lämmin:-).

    VastaaPoista